Reference rodinný dům Benešov 2015 - střešní krytina Tondach Samba 11 glazura Amadeus černá & Lícové cihly Terca Blue Velvet | Wienerberger

ODABERI SVOJ TONDACH CRIJEP

Rješenja za svaki krov

Tondach linije proizvoda

  • Savršen spoj dizajna i funkcionalnosti
  • Vrhunska sigurnost i zaštita
  • Širok spektar postojanih boja
  • Brza i jednostavna gradnja
  • Sveobuhvatna sistemska rješenja
  • 33 godine jamstva

 

Kao najistaknutiji i zaštitni element zgrade, krov je za mnoge osjećaj sigurnosti i šarma. Kako bi trebao izgledati vaš? Moderni ili retro? Kontinentalni ili mediteranski?

Tondach glineni crijep je proizvod vrhunske kvalitete, napravljen isključivo od prirodnih materijala te predstavlja optimalno rješenje za sve vrste krovova. Cjelokupni asortiman Tondach crjepova djeluje jednako impresivno u ostvarenju koncepata moderne arhitekture, kao i pri restauraciji tradicionalnih građevina.

Dodatnoj sigurnosti i stabilnosti krova doprinosi cjelokupno sistemsko rješenje krova, koje garantiramo uz jamstvo od 33 godine, dok moderan izgled i kreativnu slobodu daje širok spektar boja. 

Modern line - ravni crjepovi

Inovativnim rješenjima, modernim linijama i formatima, ovi crjepovi ne samo da prate trendove nego ih postavljaju.

Planoton 10 - novi, moderan crijep

Veliki format, ravne i elegantne linije te provjerena kvaliteta glavne su značajke novog Planoton 10 crijepa. On ujedno predstavlja željenu estetiku te održiv, visokokvalitetan krov u kojem će moći uživati ​​naredne generacije.

Contiton 9 (Saturn) - crijep velikog formata

Contiton 9 je crijep velikog formata iz moderne linije crijepa koji zadovoljava najnovije zahtjeve suvremene arhitekture. Jednostavnim oblikom savršeno se uklapa u svaki objekt.

Continental 9 - crijep ravnih linija

Najtraženiji oblik crijepa u većem formatu! Jednostavne i ravne linije, laka i sigurna ugradnja, kao i postojana boja te zaštita od vremenskih nepogoda – sve su to karakteristike Continental 9 crijepa. 

Twiston 9 (Twist 9) - crijep za svaki objekt

Crijep Twiston 9 među investitorima spada u jedan od najomiljenijih modela keramičkog crijepa velikog formata. Njegova izuzetna površina nikog neće ostaviti ravnodušnim!

Continental line - klasični crjepovi

Crijep najpogodniji za kontinentalne klimatske uvjete.
Svojom ljepotom izuzetno je privlačan  investitorima, a tehničkim karakteristikama izvođačima.

Traditon 9 (Jupiter) - crijep velikog formata idealan za svaki krov

Tondach Traditon 9 crijep se izvrsno primjenjuje kod izgradnje tradicionalnih i modernih građevina. Živopisna struktura površine crijepa krovu će podariti klasični i elegantni izgled, a pripadajuća sistemska oprema 100% zaštitu krova! 

Renoton 14 (Kontinental Plus) - prešani crijep s dvostrukim utorima

Renoton 14 (Kontinental Plus) - crijep s dvostrukim bočnim utorima. Na taj način postiže se vrlo sigurno i čvrsto prekrivanje (protiv jake kiše i vjetrova). Ovaj crijep je najoptimalniji za sanacije starih krovova kod kojih se ne može mijenjati dužina rogova.

Renoton 12 - jednostavan i atraktivan crijep

Površina crijepa Renoton 12 (Constant Plus) nikog neće ostaviti ravnodušnim! Zbog svoje jedinstvenosti odgovara tradicionalnoj i modernoj arhitekturi. Svoju punu ljepotu postiže na višim nagibima, iako je prigodan i za blage nagibe krovova! 

Continental 12 - siguran & moderan crijep

Omiljen izbor krovopokrivača zbog kliznog letvanja i lakoće postavljanja. Dodatnu sigurnost krovu pruža i širok raspon dodatne keramičke i nekeramičke opreme koja će krovu dati vizualnu ljepotu te funkcionalnu cjelinu.

Retro line - tradicionalni crjepovi

Idealan crijep kako za tradicionalnu, tako i za modernu arhitekturu.
Za RETRO crijep ne vrijedi izreka kako je ljepota prolazna, njegova ljepota traje stoljećima!

Biber - tradicionalni crijep za svaki krov

Tondach Biber crijep zrači jednostavnom i nenametljivom romantičnom ljepotom koja odgovara mnogim povijesnim zgradama dok je mat ili sjajna izvedba idealna za modernu arhitekturu.

Mediterranean line - valoviti crjepovi

Poseban valoviti izgled crijepa krovu daje mediteransku eleganciju.
Ova vrsta crijepa zadovoljava jednostavne, ali i tehnički zahtjevne krovove te time povezuje temperamentni dizajn i funkcionalnost.

Veneton 11 (Venera) - moderan mediteranski crijep

Crijep za eleganciju na krovu. Veneton 11 crijep odlikuje veliki formata te izgled koji podsjeća na kanalicu. Visoka kvaliteta i poseban oblik zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce.

Veneton 13 (Mediteran Plus) - mediteranska elegancija

Ovaj crijep svojim dubokim utorima osigurava vodonepropusnost i na jako malim nagibima krova. Zadovoljava jednostavne, ali i tehnički zahtjevne krovove ta na taj način povezuje dizajn i funkcionalnost. 

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala?

U par klikova do brzog i jednostavnog izračuna materijala.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.