Tondach Planoton 10 crijep

Planoton 10 - moderan crijep, dobro poznata kvaliteta

Novi Tondach Planoton 10 – moderan crijep jednostavnih i elegantnih linija, koje otvaraju prostor za kreativnost svakog vizionara! 

HR_MKT_PHO_ROF_TON_Planoton_10_triple_edition.jpg

Trenutno jedan od najmodernijih crjepova na tržištu!

Kao vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala, naše poslovanje temelji se na potrazi za inovacijama i rješenjima koja poboljšavaju kvalitetu života svih naših vjernih korisnika. U stalnoj smo potrazi za rješenjima koja će racionalizirati potrošnju energije, očuvati naš okoliš te osigurati zdravlje i sigurnost svih članova kućanstva.

Novi crijep Planoton 10 obuhvaća sve to i predstavlja željenu estetiku koju danas traže najzahtjevniji korisnici. Naša misija je ponuditi cjeloviti program održivih građevinskih materijala i sustavnih rješenja kako bi dom izgrađen Wienerberger proizvodima bio najviše kvalitete!

Odabirom ovog crijepa svom ćete domu dodati sofisticirani izgled koji sukreira novi trend u pokrivanju krovova. Planoton 10 odlikuje se velikim formatom, ravnim i elegantnim linijama, jednostavnom montažom i brzim pokrivanjem cijelog krova. Zbog svojih dimenzija, oblika i boja crijep Planoton 10 je idealan za modernu arhitekturu, dok će njegova revolucionarna površinska zaštita osigurati postojanost boje i održiv, visokokvalitetan krov u kojem će moći uživati ​​naredne tri generacije.

  • Moderan dizajn velikog formata
  • Dostupan u najtraženijim bojama
  • Dobro poznata Tondach kvaliteta
  • Kompletno rješenje za siguran krov
  • 33 godine jamstva
  • I za krovove blagih nagiba

5 važnih razloga zašto odabrati crijep Planoton 10:

Jer vaš dom treba moderan i elegantan crijep

Tondach Planoton 10 crijep nudi moderan izgled s minimalističkim dizajnom. Zahvaljujući svojoj strukturi i korištenju najsuvremenijih metoda pečenja gline s površinskom zaštitom, uz elegantan izgled osigurava optimalnu težinu i izvrsnu mehaničku čvrstoću.

Zahvaljujući velikom formatu, vaš će krov biti pokriven u tren oka

Zbog velikog formata, jednostavnog oblika i jednostavnog postavljanja na krov, postavljanje crijepa odvijat će se znatno brže. Samo 10 crjepova bit će dovoljno za pokrivanje 1m2 krova.

Vaš će dom odisati prirodom

Glineni crijep Planoton 10 je napravljen od prirodne gline, bez ikakvih kemijskih dodataka. On upija vlagu tijekom ljetnih noći i ispušta je u okoliš tijekom dana, tako da bi se moglo reći da diše i time stvara zdravo životno okruženje.

Na raspolaganju su vam naši Tondach stručnjaci

Stresna potraga za odgovarajućim rješenjima za vaš cijeli krov je gotova. Tondach nudi sveobuhvatna rješenja za krov; Tondach crijep i pripadajuću sistemsku opremu. Ugradnjom svih elemenata, zajamčena je kvaliteta i kompatibilnost, a dodatnu sigurnost kompletnog sustava pruža Tondach jamstvo! 

Wienerbergerov snažan tim štedi vrijeme i novac

Sva pitanja i dileme koje se pojave rješavamo kod kuće. Na raspolaganju vam je naš snažan profesionalni tim koji brzo reagira na zahtjeve tržišta te tehnička podrška koja u tren oka rješava sve nastale probleme. Uštedite vrijeme jer, uostalom, vrijeme je novac.

Crijep Tondach PLANOTON 10 je moderan, siguran, trajan te idealan za svaki krov. Upoznajte ga: 

Tehničke karakteristike

 
Dimenzije
Komada po kvadratu
Srednja pokrovna širina
Letvanje
Težina po komadu
Način pokrivanja
Standardni nagib krova
Nagib krova sa sekundarnim krovom
Nagib krova s povišenim zahtjevima na sekundarni krov
Komada po paleti
 

29 x 48,5

10,0 - 11,0 kom/m2

25,2 cm

40,0 - 36,0 cm

3,84 kg/kom

Mrežno / Na pola crijepa

35°

17°

13°

280

Trebate izračun materijala?

Jednostavan kalkulator

Upotrebom jednostavnog kalkulatora izračunajte potrebne količine crijepa te dodatne opreme za svoj projekt.

Isprobajte besplatan kalkulator!

HR_MKT_PHO_ROF_TON_Planoton_10_perspective.jpg

Zatražite ponudu za krovno rješenje

Inspiracija - kako izgleda krov s Planoton 10 crijepom? 

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontaktirajte nas za više informacija