garancija baner

Tondach garancija

Uživajte u pogledu s krova bez briga i straha!

Vaš partner sljedeće 33 godine

Najstariji i najrašireniji pokrovni materijal - glina - ima dug životni vijek i posebno je otporna na utjecaje okoliša. Tondach glineni crijep pečen je na temperaturi od preko 1.000°C, a površina mu je posebno obrađena tako da je svaki crijep otporan na sve vremenske neprilike.

Kada gradimo novi ili renoviramo postojeći krov, važno je da razmišljamo dugoročno. Osim vizualnog identiteta, oblika i boje crijepa, vrlo je važno obratiti pažnju i na samu funkcionalnost krova. Dugoročnu stabilnost i funkcionalnost krova osiguravamo upotrebom originalne Tondach sistemske opreme za krov. Ovako sagrađen krov će biti siguran dugi niz godina, a to će biti potvrđeno i Tondach jamstvom na crijep i keramičku opremu krova od čak 33 godine koje daje tvrtka Wienerberger. 

Ukoliko se i pojavi određeni problem u toku 33 godine od dana kupnje, slobodno kontaktirajte naše voditelje prodajnih područja. Budite uvjereni da ćemo Vas u najkraćem mogućem roku kontaktirati kako bi Vaš problem bio što prije riješen.

Referenca Tondach crijep

Kontaktirajte nas za više informacija 

Budite sigurni da ste odabrali pravi model za vaš krov
te se uvjerite u vrhunsku kvalitetu naših proizvoda.

10 razloga zašto odabrati Tondach

Uvjerite se da je Tondach vaš izbor

Tondach glineni crijep prirodni je proizvod bez kemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova. Sveobuhvatnim vrhunskim rješenjima za krov Tondach osigurava zaštitu i sigurnost te energetsku učinkovitost sukladno današnjim, sve višim, energetskim zahtjevima.

Zašto ugraditi svu krovnu opremu?

Osigurajte dugotrajnost vašeg krova

Kako bi osigurali maksimalnu zaštitu doma, nužno je koristiti originalnu Tondach sistemsku opremu jer ona, zajedno s Tondach crijepom, čini sustav optimalnih rješenja za krovove u svim podnebljima. Također, prilikom ugradnje cjelokupnog Tondach rješenja ostvarujete pravo na garanciju od 33 godine!

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.