SemDrain kanalica

SemDrain® kanali za oborinsku odvodnju

Koji SemDrain proizvod odabrati?

Uradi sam ili SemDrain® DIY kanali za odvodnju dostupni su u dvije dimenzije, 50x100x1000 i 100x100x1000 (svijetli otvor) te su pogodne za površine koje koriste pješaci i biciklisti, zelene i vrtne površine, školska dvorišta.

Odvodni kanali za veće klase nosivosti, B125 i C250, dostupni su u dimenziji 100x100x1000 (svijetli otvor) te su pogodni za pješačke i vozne površine, parkirališta te za zaustavne trake cesta po kojima se ne vozi.

 

Koju rešetku odabrati?

Rešetke za odvodne kanale izrađene su od različitih materijala i zahvaljujući tome mogu se prilagoditi različitim potrebama i zahtjevima. Mogu se koristiti i u različitim sektorima i okruženjima, kao što su vrtovi ili površine u industrijskim sektorima, gdje su korozivne tvari česte.

Rešetke su naizloženiji djelovi kanala za odvodnju, stoga moraju biti u stanju izdržati vanjska opterećenja i naprezanja.

Opterećenja su razvrstana prema normi EN 1433, koja također definira karakteristike i parametre koje rešetke moraju imati prema opterećenju koje mogu izdržati.

Dodatna oprema koja upotpunjuje sustav odvodnje:

  • Završne stijenke
  • Završne stijenke s izljevom
  • Izljevi za završne stijenke
  • Četverosmjerni priključak za DIY kanale za odvodnju
  • Adapter za vertikalni priključak na priključnu cijev
  • SemDrain® Drainbox ili sabirnik

SemDrain modeli

SemDrain A15

Uradi sam ili DIY SemDrain® polipropilenski kanali za oborinsku odvodnju sa već ugrađenom pocinčano čeličnom rešetkom za površine koje koriste isključivo pješaci i biciklisti.

Više

SemDrain B125

Polipropilenski SemDrain® kanali za oborinsku odvodnju klase nosivosti B125 prikladni su za površine koje koriste pješaci i biciklisti te za parkirališta osobnih automobila.

Više

SemDrain C250

SemDrain® C250 polipropilenski kanali za odvodnju sa PAGF (poliamid ojačan staklenim vlaknima) rešetkom sadrže unaprijed postavljene bočne priključke.

Više

SemDrain

Zatražite besplatnu ponudu

Ispunite obrazac i mi ćemo vas povratno kontaktirati u najkraćem mogućem roku!