Tondach glineni crepovi
Surface image Tondach rooftile Mulde Verschiebeziegel engobe antique, Flächenbild Tondach Mulde Verschiebeziegel Engobe Antik
Surface image Tondach rooftile Mulde Verschiebeziegel engobe granite, Flächenbild Tondach Mulde Verschiebeziegel Engobe Granit

Tondach glineni crepovi

Za mnoge ljude, krov znači osjećaj sigurnosti i šarma jer je on najistaknutiji i zaštitni element objekta.

Krov od glinenih crepova nudi brojne mogućnosti

Glineni crepovi štite zgradu, pružaju mogućnost izražavanja regionalnog identiteta i kulturne baštine, a uz to su estetski i trajni. Naši glineni crepovi zadovoljavaju najviše standarde savremene gradnje, ekološki su neškodljivi, lako se obrađuju i završno su obrađeni bojama otpornim na UV zrake. Najveća vrijednost leži u tome što se nakon rušenja glineni crepovi mogu reciklirati – ponovno koristiti u ciklusu materijala – ili se mogu lako i ekonomično polagati kao mineralni građevinski materijal bez zagađivanja okoliša.

Krov od glinenih crepova koristi se za obiteljske kuće i stambene zgrade, poslovne i industrijske objekte kao i za zahvate renoviranja. Nije bitno treba li prekriti krov na dvije vode, ravni krov, krov na četiri vode ili sedlasti krov, svi oblici krova su izvodivi i može se postići svaki željeni efekat – od savremenog, tradicionalnog, klasičnog pa do ekstravagantnog.

Korištenjem naših proizvoda ostvarujete vizualni dojam bezvremenskog modernog krova zajedno s prepoznatljivim osobinama prirodne gline. Privlačnost gline u kombinaciji s drugim vizualnim elementima leži u njezinoj suptilnosti, simetriji, prirodnoj eleganciji, prilagođenosti čovjeku i bezvremenskom savršenstvu.

Crepovi dolaze u različitim varijantama u skladu sa klimatskim prilikama područja u kojem živite i u širokom spektru boja za svačiji stil. Boje se kreću od savremenih ravnih crepova s „engobom“ do prirodnocrvenih ravnih crepova kakvi se koriste već stoljećima. Osim toga, Tondach crijep otporan je na sve vremenske neprilike jer je pečen na temperaturi od preko 1.000°C, a površina je posebno obrađena što pruža dodatnu zaštitu.

„Trendove kombinujte s bojama, teksturama i materijalima koji su odraz vašeg ličnog stila i karaktera“

Designhouse in the south of Styria made with Tondach Tasche white-gray-antic, rooftiles, facade, Tasche eckig, single family house, detail, Einfamilienhaus, Tasche weiß-grau-antik, Einfamilienhaus, Fassade, Detail

Glineni crepovi mogu se koristiti:

  • za obiteljske kuće, stambene zgrade ili poslovne i javne zgrade
  • za krovove na dvije vode i ravne nagnute krovove; nagib se može birati ovisno o regionalnoj klimi tako da se postigne optimalna zaštita od pljuskova, snježnog tereta ili vjetra,
  • kao obloga za fasade,
  • za projekte novogradnje i obnove,
  • za historijske zgrade pa sve do savremenih obiteljskih kuća.

Iskoristite sve prednosti:

  • 33 godine garancije
  • Sigurnost bez potrebe stalnog održavanja
  • Postojana vrijednost za generacije
  • Ekološki prihvatljiv proizvod

 

Prednosti Tondach kosog krova

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala?

U par klikova do brzog i jednostavnog izračuna materijala.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Povezani artikli