Porotherm zidni i stropni sistemi
Porotherm zidni i stropni sistemi

Informacije

Inovacija se ogleda u najrazličitijim oblicima, pa tako i u proizvodnji glinenih građevniskih materijala, gdje ostvaruje dodatnu vrijednost. Wienerberger je odlučan u razvoju održivih i inovativnih koncepata kroz Porotherm, Tondach i Terca asortiman proizvoda i sistema gradnje.

Brick Award

Nagrada Wienerberger Brick, koja je prvi put uvedena 2004. godine, je arhitektonska nagrada koja se dodjeljuje svake dvije godine izvanrednim primjerima moderne i inovativne arhitekture u kojoj se koristi opeka.

 
Wienerberger proizvodi za svaki dom!

Porotherm zidna rješenja, Tondach crijep i krovni prozori te Semmelrock rješenja za opločenje učinit će vaš dom oazom mira i sreće!

Wienerberger sistemska rješenja

Širok raspon proizvoda za gradnju od temelja do krova - inovativna sistemska rješenja za održivu, ekološki prihvatljivu i energetski efikasnu gradnju.

Kontakt & podrška

Za sva pitanja

Wienerberger predstavnici dostupni su za sva vaša pitanja! Nazovite nas i saznajte sve informacije koje vas interesiraju ili su vam potrebne u fazi gradnje.

Nazovi 🡆

Tehnička podrška i online alati

Tehnička podrška i online alati 

Wienerberger tehnička podrška na raspolaganju Vam je u svim fazama planiranja i gradnje. Također, razvili smo i nekoliko online alata kojim možete olakšati potragu za potrebnim materijalima za Vaš objekat! 

Naši servisi i alati

Naši predstavnici

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.