Porotherm zidni i stropni sistemi
Reference photo of single house in Trencianske Mitice 08
Building with three levels. Building Hephaistos, 50,52,54,56 Route du rhin - Strasbourg. Brick Terca Pagus Illuzo Grey Black

Sistemska rješenja

Zid je puno više od cigle - to je cijeli sustav proizvoda za vanjsku ovojnicu objekta, pregradne zidove, strop, nadvoje. Krov je puno više od crijepa - to je sustav elemenata koji krov čine dugoročno kvalitetnim poput paropropusnih folija, elemenata za ventilaciju, zaštitu od nevremena i snijega. Fasada je također više od same zaštite, ona je i vizualni detalj koji svakom objektu daje poseban šarm. 

Porotherm zidni sistemi

Porotherm glinena opeka je energetski učinkovito, moderno i ekološki prihvatljivo rješenje koje jamči postojanost i dugotrajnost, zdravu prostornu klimu i siguran dom za buduće generacije.

Tondach krovni sistemi

Tondach glineni crijep prirodni je proizvod bez kemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova.

Terca fasadni sistemi

Terca klinker fasadna opeka pruža zaštitni sloj od vremenskih utjecaja i nudi iznimnu kreativnu slobodu pri oblikovanju fasade. Terca opeka stvara bezvremenski lijepe objekte s nezamjenjivim karakterom i čarom.

Tehnička podrška i online alati

Tehnička podrška i online alati 

Wienerberger tehnička podrška na raspolaganju Vam je u svim fazama planiranja i gradnje. Također, razvili smo i nekoliko online alata kojim možete olakšati potragu za potrebnim materijalima za Vaš objekt! 

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.