Porotherm zidni i stropni sistemi
Reference photo of single house in Trencianske Mitice 08
Building with three levels. Building Hephaistos, 50,52,54,56 Route du rhin - Strasbourg. Brick Terca Pagus Illuzo Grey Black

Wienerberger sistemska rješenja

Zid je puno više od cigle - to je cijeli sustav proizvoda za vanjsku ovojnicu objekta, pregradne zidove, strop, nadvoje. Krov je puno više od crijepa - to je sustav elemenata koji krov čine dugoročno kvalitetnim, a uz krovne prozore i vizualno privlačnim! Fasada je također više od same zaštite, ona je i vizualni detalj koji svakom objektu daje poseban šarm, kao i Semmelrock rješenja za opločavanje koja će svaku okućnicu pretvoriti u oazu mira.

Porotherm zidni sistemi

Porotherm glinena opeka je energetski učinkovito, moderno i ekološki prihvatljivo rješenje koje jamči postojanost i dugotrajnost, zdravu prostornu klimu i siguran dom za buduće generacije.

Tondach krovni sistemi

Tondach crijep je prirodni, glineni proizvod koji se godinama na tržištu dokazao kao pouzdno i kvalitetno rješenje za vaš krov. Zahvaljujući širokoj paleti boja i oblika, uz Tondach crijep svatko može dizajnirati svoj savršen krov.

Tondach krovni prozori

U Tondach asortimanu, uz crijep i sistemsku opremu, nalaze se i Tondach krovni prozori koji će se savršeno uklopiti u dizajn vašeg krova, a potkrovlju dati novi šarm! Pouzdani, jednostavni, vrhunskog dizajna i kvalitete.

 

Semmelrock - inovativna rješenja za uređenje okućnice ili javnih površina

 Semmelrockov opsežan asortiman proizvoda i usluga nudi vam veliku slobodu i inventivnost u dizajnu životnih prostora na otvorenom pružajući vam mogućnosti ostvarenja vlastitih vizija i snova.  

Tehnička podrška i online alati

Tehnička podrška i online alati 

Wienerberger tehnička podrška na raspolaganju Vam je u svim fazama planiranja i gradnje. Također, razvili smo i nekoliko online alata kojim možete olakšati potragu za potrebnim materijalima za Vaš objekt! 

Naši servisi i alati

Naši predstavnici

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.