Porotherm zidni i stropni sistemi
Product manager checking ventilation roof tiles in front of chimney standing on the roof wearing hard hat and safety jacket

Tondach krovni sistemi

Tondach je više od crijepa! Uz sistemsku opremu, Tondach nudi sveobuhvatno vrhunsko rješenje za krov, osiguravajući zaštitu, sigurnost i dugotrajnu kvalitetu. Glineni crijep Tondach prirodni je proizvod bez kemijskih dodataka. Dostupan je u širokoj paleti dizajna, oblika i boja te je pogodan za sve oblike krovova.

Upoznaj Tondach crjepove

Otkrij svijet mogućnosti koje ti pružaju Tondach rješenja! Široka paleta boja i dizajna crjepova omogućit će vam da odaberete crijep koji će se savršeno uklopiti u vaš dizajn iz snova!

UPOZNAJ TONDACH LINIJE PROIZVODA

Zaštiti krov uz sistemsku opremu

Uz kvalitetan i prirodan crijep, na raspolaganju vam je i niz sistemske opreme koji će svaki krov učiniti savršeno sigurnim i otpornim i u najekstremnijim uvjetima.

SAZNAJ KAKO ZAŠTITI KROV

Uljepšaj potkrovlje uz Tondach krovne prozore

Prilikom odabira krovnog prozora treba paziti i na kvalitetu te kompatibilnost prozora s cjelokupnim krovom - zato su Tondach krovni prozori idealno rješenje!

ODABERI SVOJ IDEALAN MODEL

Što je potrebno za dugoročnu kvalitetu i sigurnost krova?

Tehnička podrška i online alati

Tehnička podrška i online alati 

Wienerberger tehnička podrška na raspolaganju Vam je u svim fazama planiranja i gradnje. Također, razvili smo i nekoliko online alata kojim možete olakšati potragu za potrebnim materijalima za Vaš objekt! 

Naši servisi i alati

Naši predstavnici

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.