Porotherm zidni i stropni sistemi
Zidanje IZO Profi

Uputstva za gradnju

Wienerberger je jedan od vodećih proizvođača opeke (cigle), fasadne opeke i glinenog crijepa (krova). S proizvodima kao što su Porotherm opeka (cigla) za zid, Terca klinker za fasade i Tondach glineni crijep za krov, Wienerberger postavlja nova mjerila u inovaciji, kvaliteti i estetici.

Zid

Porotherm glinena opeka je energetski učinkovito, moderno i ekološki prihvatljivo rješenje koje jamči postojanost i dugotrajnost, zdravu prostornu klimu i siguran dom za buduće generacije.

Krov

Tondach glineni crijep prirodni je proizvod bez kemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova.

Fasada

Terca klinker fasadna opeka pruža zaštitni sloj od vremenskih utjecaja i nudi iznimnu kreativnu slobodu pri oblikovanju fasade. Terca opeka stvara bezvremenski lijepe objekte s nezamjenjivim karakterom i čarom.

Tri hiše, Slovenija

Zatražite izračun potrebnog materijala

Izračunajte sav potreban materijal za Vaš objekt u par klikova

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.