e4 construction Cisie near Warsaw
e4 construction Cisie near Warsaw

Gradnja e4 kuće uživo

Na gradilištu e4 kuće postavili smo kameru koja prati gradnju ove prve zgrade gotovo nulte energije. e4 kuća omogućava zdrav, energetsko učinkovit i financijsko dostupan dom te odgovara investitorima koji žele zaštititi okoliš i osigurati prirodnu klimu.

Kako bi to sve bilo moguće, u suradnji s partnerima, postavljeni su proizvodi koji pridonose izgradnji e4 kuće koja za funkcioniranje treba što manje energije, dok preostalu potrebu za energijom proizvode sama iz obnovljivih izvora iz neposredne blizine. 

Kamera je postavljena na mjestu s kojeg možete pratiti gradnju od temelja te vidjeti brzinu zidanja Porotherm opekom koja je postavljena na vanjske i unutarnje zidove te u sklopu stropnog sistema. Također, pratite kako se postavlja Tondach krov sa svom pripadajućom sistemskom opremom koja dodatno štiti krov i pruža Vam dodatnu sigurnost i ugodnu klimu u domu.  

e4 Koncept

  • Što je e4 koncept?
  • Koji su kriteriji e4 kuće?
  • Koji partneri sudjeluju u gradnji e4 kuće?  

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Povezani artikli