CAD nacrt

CAD planiranje

Pomoću CAD- planiranja možete dobiti sliku vaše planirane površine s bilo kojom kombinacijom opločnika i ostalih proizvoda iz našeg asortimana.

Napravite realnu sliku svog projekta


Pomoću CAD- planiranja možete dobiti sliku vaše planirane površine s bilo kojom kombinacijom opločnika i ostalih proizvoda iz našeg asortimana..

Prilikom kupnje Semmelrock proizvoda, poklanjamo CAD- nacrt Vaše površine s opločnikom i njegovom shemom slaganja koje Vi odaberete.

Dobit ćete tlocrt Vaše površine i jednostavnu vizualizaciju u boji sa okvirnom potrebnom količinom željenog opločnika. Na temelju Vašeg CAD- plana možete blisko doživjeti sliku površine i lakše donijeti odluku o vrsti opločnika. Istovremeno plan će Vam poslužiti kao pomoć kod polaganja opločnika.

Pošaljite nam e-mail sa zahtjevom za CAD planiranje, napišite sve svoje želje te preferirani proizvod. Fotografije tog prostora s okolišem su također poželjne i obavezno nacrt površine. Pazite da su mjere na nacrtu točne jer o tome ovisi specifikacija te isporuka proizvoda.

Semmelrock izložbeni vrt 03

STVORIMO ZAJEDNO

Nastojimo biti u korak s modom i trendovima uređenja okoliša te želimo nacrtati puno novih ideja. Kontaktirajte nas i stvorite svoju idealnu okućnicu :)