Biber crijep
House Celovška Slovenia

Sve boje Biber svijeta

Odluka o odabiru modela ili boje crijepa za zgradu koja je u projektnoj fazi puno je jednostavnija kada možete stvoriti realnu sliku pokrivenog krova.
 

Natur

Prirodna boja crijepa nastaje prilikom njegova pečenja u procesu spajanja željeza i kisika. Natur boja odiše stilom koji krovu daje diskretnu ljepotu i gracioznost.

Sve boje Biber svijeta

Natur Color

Natur Color boje dodaju novu nijansu prirodnosti. Nastaju kada se u vodi razrijeđena glina prije pečenja nanosi prskanjem ili prelijevanjem po crijepu. Gornjoj površini crijepa daje decentan, lagano sjajni efekt. Obuhvaća standardnu i nestandardnu paletu boja.

Sve boje Biber svijeta

Color+

Color+ je staklu sličan premaz koji se idealno veže za crijep. Proizvodnja je analogna proizvodnji Natur Color boja. Služi za oplemenjivanje gornje površine crijepa dajući mu sjajan do visoko sjajan efekt. Obuhvaća standardne i nestandardne boje.

Nestandardne boje nastaju na temperaturi pečenja oko 1.050°C pri čemu se glazura rastapa i idealno stapa s crijepom. Minerali sadržani u otopini nestandardnih Color+ boja daju crijepu karakterističnu ljepotu, ali i visoko vrijedna svojstva za izvanrednu kvalitetu koja traje generacijama.

Sve boje Biber svijeta
Tri hiše, Slovenija

Tehnička podrška i online alati 

Wienerberger tehnička podrška na raspolaganju Vam je u svim fazama planiranja i gradnje. Također, razvili smo i nekoliko online alata kojim možete olakšati potragu za potrebnim materijalima za Vaš objekt! 

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Povezani artikli