Biber crijep
Surface image Tondach rooftile Biber engobe anthracite black, Flächenbild Tondach Biber Engobe Anthrazit Schwarz

Klasika za stoljeća

Tondach Biber glineni crijep načinjen je prirodnih materijala, bez štetnih sastojaka i pažljivo koristi prirodne i proizvodne resurse, što je i dokazao kroz stoljeća. Različitim oblicima, bojama i teksturom pokrov od Biber glinenog crijepa privlačit će pažnju.

Tondach Biber postojan je u svim uvjetima: ne bijedi tijekom godina i izdržat će vrućinu, hladnoću, oluju ili tuču, a sveobuhvatnim Tondach vrhunskim rješenjima za krov ostvarujete trajnu zaštitu i sigurnost te energetsku učinkovitost sukladno današnjim, sve višim, energetskim zahtjevima.

Tri hiše, Slovenija

Tehnička podrška i online alati 

Wienerberger tehnička podrška na raspolaganju Vam je u svim fazama planiranja i gradnje. Također, razvili smo i nekoliko online alata kojim možete olakšati potragu za potrebnim materijalima za Vaš objekt! 

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Povezani artikli