Moderna kupaona s bijelim PVC Tondach krovnim prozorima
Tondach krovni prozor bijeli PVC

Prednosti Tondach krovnih prozora

Odaberite model prozora koji će uklopiti u vaš interijer te pružiti toplinsku zaštitu, smanjene mjesečne račune i dovoljnu količinu svjetlosti. 

Wienerberger nudi raznolik asortiman Tondach krovnih prozora kako biste mogli odabrali model koji najviše pristaje vašem domu. Bitno je voditi brigu o izgledu kako bi se krovni prozor uklopio u dizajn vašeg interijera te eksterijera, ali to nije najvažnija stavka u odabiru krovnog prozora. Najveća pozornost treba biti usmjerena na kvalitetu te kompatibilnost prozora s cjelokupnim krovom.

Odabirom Tondach krovnih rješenja: glinenog crijepa, dodatne opreme te krovnog prozora - možete zaboraviti na tu brigu jer su krovni prozori u potpunosti kompatibilni s Tondach crijepom. Ugradnjom svih rješenja koja dolaze iz Tondacha ostvarujete kvalitetan krov koji vašem domu pruža ugodan boravak i zdravlje, zahvaljujući prirodnim materijalim na krovu koji "dišu". 

Prednosti Tondach krovnih prozora

Najduže jamstvo na tržištu

Dugogodišnje iskustvo poslovanja naučilo nas je koliko je korisnicima važno jamstvo na kupljeni proizvod. Iz tog razloga, odabirom Tondach krovnih prozora osiguravamo vam jamstvo od 10 godina na prozor i 20 godina na staklo.

Vrhunska toplinska izolacija

Poseban dizajn krovnih prozora omogućuje akumuliranje i održavanje topline u unutrašnjem prostoru tijekom zime, odnosno štiti od naglog hlađenja prostorije. Sva stakla Tondach krovnih prozora su vakumirana i punjena argonom čime se osiguravaju značajne uštede toplinske energije i tako smanjuju računi za grijanje.

Reciklirani materijali

47% PVC prozora izrađeno od recikliranog materijala. Kao što je Tondach glineni crijep napravljen je od potpuno prirodnih materijala i može se skoro 100% reciklirati te ponovo koristiti, tako su i Tondach krovni prozori izrađeni od materijala koji omogućuju ponovnu upotrebu, bez obzira je li riječ o drvenim ili PVC prozorima.

Trajnost i zaštita

Kvaliteta krovnih prozora osigurana je već u procesu proizvodnje jer su prozori izrađeni od drva bora, koje je vakuumski impregnirano i presvučeno akrilnim lakom. Osim toga, donji kutovi krila prozora na sebi imaju plastičnu zaštitu kako bi se spriječilo oštećenje rubova krila prozora prilikom zatvaranja.

Osjećaj sigurnosti

Protuprovalno lamelirano termo staklo osigurava osjećaj sigurnosti u vašem domu. Ovim inovativnim sustavom prozor je zaštićen od lomljenja.

Ugodan boravak u zatvorenom

Moderni krovni prozori optimalno su rješenje za svaki prostor jer osvjetljavaju i prozračuju prostor te također pružaju prekrasan pogled. Uz vizualnu ugodnost u prostoru koja daje dojam prostranosti, krovnim prozorima i optimalnom koliinom svjetlosti poboljšava se produktivnost, smanjuje se umor te se osigurava visoka kvaliteta života.

Ekonomska ušteda

Modernim dizajnom prostora pruža se adekvatna rasvjera u unutrašnjosti potrkovlja što doprinosi racionalnom korištenji sustava za grijanje i klimatizaciju. Tako se osigurava ekonomska ušteda zbog smanjene potrebe za električnom energijom.

Zdrava klima u vašem prostoru

Krovni prozori nisu samo izvor svjetla, nego i čuvari našeg zdravlja. Osim dodatne količine svjetlosti u prostoru, ugradnjom Tondach krovnih prozora štitite svoj zdravlje jer je istraživanjima dokazano kako dnevna svjetlost povoljno utječe na fizičko, fiziološko i psihičko zdravlje ljudi.

Optimalna ventilacija prostora

Dobra ventilacija osigurava zdravu i ugodnu životnu okolinu, stoga je važno da se osigura prikladna ventilacija u domu. Optimalna količina svježeg zraka u prostoriji smanjuje vlažnost zraka, reducira stvaranje kondenzacije te održava zdravu klimu. Inovativna tehnologija prozračivanja smanjuje mogućnost stvaranje kondenzata na staklu.

Funkcionalnost i dizajn

Postavljanje ručke na donjoj strani pruža udobnost pri korištenju prozora. Ručka na dnu prozora omogućuje čvrsto zatvaranje prozora ili postavljanje okvira u dva položaja, ostavljajući prazninu između okvira i kutije prozora kako bi svjež zrak ulazio u prostoriju. Također,osigurano je jednostavno rukovanje jer je ručka opremljena s dva stupnja mikro otvaranja.

Roof windows

Zanima vas cijena krovnog prozora kojeg biste ugradili?