Photo architectum magazines
image

Novi broj Wienerberger magazina

Izašao je novi broj Wienerberger magazina koji na 66 stranica donosi moderan i inspirativan sadržaj kroz zanimljive članke o gradnji energetski učinkovitog doma te postupke koji su potrebni prije početka gradnje novog doma. 

Donosimo Vam informacije koje Vam olakšavaju početak gradnje ili rekonstrukciju postojeće građevine. Saznajte kako odabrati objekt koji ćete graditi na parceli, kako odabrati arhitekta, što sadrži glavni projekt, kako izgleda postupak ishođenja građevinske dozvole i ostale potrebne informacije koje će olakšati veliki projekt u vašem životu.

Osim toga, saznajte koja krovna oprema je potrebna da bi Vaš Tondach krov bio trajan, kvalitetan i siguran te Vam pružao ugodno stanovanje, a uz to bio i estetski prihvatljiv najrazličitijim ukusima.

Inspirirajte se uz jednu od najupečatljivijih modernih građevina na ovim prostorima- Hiža Celovška koja na prvi pogled osvaja svojim modernim dizajnom, eklektičnim spojem prirodnih materijala, čistim linijama te prije svega magičnom crnom fasadom.

Također, predstavljamo proizvode od prirodnih materijala koji daju poseban šarm svakom domu te više o glini kao najpopularnijem materijalu za građenje, izolaciju, ali i igru i umjetnost. 

Želite pročitati Wienerberger Magazin? Popunite formu i novi broj magazina stiže besplatno na Vašu kućnu adresu! 

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.