Naručite besplatan izračun materijala

Za Vaš objekt, besplatno ćemo izračunati potrebnu količinu materijala za Tondach krovne sisteme i Porotherm opeku. Obratite nam se s povjerenjem, ispunite sljedeći obrazac i mi ćemo Vas povratno kontaktirati vezano za Vaš upit. 

 

Kako za nas servis predstavlja jednu od važnih karika u poslovanju, osnovali smo tim koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati Vam korisne savjete o Wienerberger proizvodima.

Planirate li projektirati kuću ili gradite kuću Porotherm sustavom (Porotherm nosivi i pregradni zidovi te Porotherm strop i nadvoji) ostvarite razne pogodnosti i koristite dodatnu uslugu savjetovanja za investitore, projektante i izvođače.

Navedene usluge su besplatne!
 

 

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.