Inspiracije i savjeti

Ako ste u potrazi za inspiracijom za vaš budući projekt ili dom, onda ste na pravom mjestu!
Pogledajte inspirativne projekte građene diljem svijeta i otkrijte brojne mogućnosti Wienerberger sistema gradnje - spoj tradicionalnog materijala i vrhunske kvalitete. 

 

Pregledajte referentne objekte prema stilu arhitekture i izgradnje:

Nesvakidašnji, moderni objekti kod kojih se investitori i arhitekti nisu bojali eksperimentisati kako bi dobili objekte koji privlače poglede prolaznika.

Tople nijanse fasada i valoviti oblici krovova odišu pravim mediteranskim dahom.

Ukoliko ste ljubitelj klasične arhitekture ovi objekti će biti prava inspiracija za vas. Odišu toplinom i bezvremenskom ljepotom.

Objekti koji odolijevaju zubu vremena i uporno dokazuju da su iz godine u godinu sve ljepši. Autentično renovirani vrhunskim materijalima oduzimaju dah.

Pregledajte referentne objekte prema tipu objekta: 

Planovi za dom iz snova počinju inspiracijom. Vaš dom je odraz vašeg karaktera, a ovdje možete odabrati inspirativne objekte koji to i oslikavaju.

Višestambeni objekti koji ruše predrasude o monotonom životu u zajednici. Igra oblika i boja doprinosi inovativnim arhitektonskim rješenjima koja dominiraju svojim izgledom.

Zanimljiva i kreativna rješenja objekata koji su namijenjeni javnoj upotrebi od dječijih vrtića i škola, do crkava i spomenika kulture.

Novi trendovi u turizmu zahtjevaju objekte koji će zaokružiti cjelokupan doživljaj odmora. Inspirativna arhitektonska rješenja po kojima će se odmor pamtiti godinama.

Savjeti

Tondach crijep

Upute za gradnju Tondach crijepom

Bezoek onze showroom

Od ideje do realizacije

Tehnička podrška 

Mi vam možemo pomoći u realizaciji vaših želja! 

  • Besplatno savjetovanje o odabiru materijala
  • Besplatno savjetovanje o ugradnji naših sistema
  • Besplatni trening na terenu (na zahtjev)
  • Besplatni izračuni potrebnih količina za vaš projekt 

 

Kontaktirajte nas direktno: