PENTER OPLOČNICI
Barvikha Luxury Village, Moscow, Penter Nero, Penter Siena

Penter opločnici

Terca klinker opeka za popločenje pogodna je pri oblikovanju za osobne i društvene potrebe. Koristi se za oblikovanje terasa, staza, popločenja okapnica, stuba ili stepenica, zidova i okvira, pokrova zidova pa sve do individualno oblikovanih mjesta za roštilj, samih roštilja i slično.

Uslijed svojih odličnih svojstava i kvalitete klinker opeka nudi neograničenu slobodu oblikovanja za razna područja primjene u javnim površinama, kao primjerice za pješačke i biciklističke staze, granične zidove, uokvirenje rubova, trgove ispred trgovina, fontane i ostale lokacije gdje se površine ističu ili dijele po bojama. Što se sigurnosti tiče, klinker za popločenje je bezopasan za hodanje i vožnju jer je zahvaljujući hrapavoj površini izvanredno otporan na klizanje. Osim toga, otpornost na sve vrste kemikalija kao i izuzetno visoka tlačna čvrstoća čini ga prikladnim za najveća opterećenja. Pri oblaganju podova opekom, preporučljivo je odabrati  proizvod s niskim upijanjem vode. Klinker opeka za razliku od obične i fasadne pune opeke koja ima upijanje vode iznad 10%, upija svega do 6% vode.

Kod popločavanja vanjskih površine, klinker opeku moguće je dobro kombinirati i s drugim popločnim materijalima. Dosadašnja iskustva pokazala su da je kombinacija sa svim vrstama prirodnog kamena odlično rješenje!  Odlično se uklapaju i betonske kocke, asfalt ili krhotine u raznim bojama. Ipak, pri miješanju različitih materijala za popločenje te za postizanje trajno lijepe popločene površine, izvođenje radova trebalo bi prepustiti iskusnom stručnjaku.

Više informacija saznajte na:

https://www.semmelrock.hr/kategorije-proizvoda/penter-podna-klinker-opeka/      

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala?

U par klikova do brzog i jednostavnog izračuna materijala.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Povezani artikli